Erp4u е ERP система с многоезичен потребителски интерфейс

В условията на съвременната, глобализирана, дигитална икономика, възможността на една система да предлага многоезичен достъп до нея и да може мигновено да се превключва на желания език е изключително търсена функционалност.

Такава система е erp4u.

Всеки потребител може да си избере предпочитания от него език веднага след като се идентифицира в системата. Освен това, в неговия потребителски профил може да бъде фиксиран и езикът на интерфейса, с който ще работи той и това да се изпълнява по време на всяко негово влизане в системата. Така едновременно със системата могат да работят различни по националност потребители, без това изобщо да влияе на работните им процеси. По този начин системата подпомага работата на съвременните международни компании без да налага на потребителите ѝ да използват точно определен език.

Известно е, че такава функционалност се предлага от световните лидери в ERP системите, но това е за сметка на сериозни инвестиции от страна на клиентите. За разлика от тях erp4u е напълно достъпна за малки компании, които могат бързо и лесно да се разгърнат в международен мащаб. Ако тази тема Ви е интересна, ще се радваме да се свържете с нас.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *